Crossfit Lappeenrannan tiivis peruskurssi

 

Oletko haaveillut aloittavasi Crossfit-harrastuksen, mutta arki-iltaisin järjestettävää peruskurssia on hankala mahduttaa kalenteriin? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä harrastuksen pariin viikonlopun aikana suoritettavan peruskurssin kautta. 

 

Nimensä mukaisesti kurssilla käydään tiivistetysti läpi Crossfit-harjoittelun perusteet ja vaadittavat taidot. Viikonlopun tahti on napakka, joten jos joskus olet kuullut esim. kahvakuula swingistä, takakyykystä tai rinnallevedosta, niin asioiden sisäistäminen saattaa olla helpompaa. Ja vaikka et olisikaan kuullut, mutta olet nopea omaksumaan asioita ja haluaisit itsellesi nopeasti uuden harrastuksen, niin tämä on sinua varten. Peruskurssin jälkeen voit siirtyä mukaan Crossfit Lappeenrannan harjoitteluun. Tarjoamme ohjattuja tunteja jokaisena viikonpäivänä. Arkena ensimmäiset “lähdöt” ovat päivätyöläisille sopivasti jo klo 6:15.

 

Jos haluat oppia Crossfitin perustekniikoita hieman rauhallisempaan tahtiin aihe kerrallaan, niin suosittelemme normaalia ryhmäperuskurssia tai henkilökohtaista peruskurssia.

 

Tiivis peruskurssin hinta: 

125,00€. 

Sisältää 2x 2,5h peruskurssin harjoitukset ja jäsenyyden huhtikuun loppuun asti.

 

Aika: 

Lauantai 13.4.2024 klo 13-15:30

Sunnuntai: 14.4 klo 13-15:30

 

Paikka: 

Crossfit Lappeenranta

Tuomikatu 22

 

Kurssin valmentajina toimivat: Atte Kaasinen ja Elina Pohjonen

 

Nappaa paikkasi tiivis peruskurssille tästä ja varmista itsellesi hyvien treenien huhtikuu. 

OSTA PAIKKASI TÄSTÄ

Jäikö jokin asia vielä arveluttamaan?
Laita meille mailia tai whatsapp viestiä niin jutellaan lisää.
[email protected]
0503407611