Crossfit Lappeenrannan tiivis peruskurssi

 

Oletko haaveillut aloittavasi Crossfit-harrastuksen, mutta arki-iltaisin järjestettävää peruskurssia on hankala mahduttaa kalenteriin? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä harrastuksen pariin viikonlopun aikana suoritettavan peruskurssin kautta. 

 

Nimens√§ mukaisesti kurssilla k√§yd√§√§n tiivistetysti l√§pi Crossfit-harjoittelun perusteet ja vaadittavat taidot. Viikonlopun tahti on napakka, joten jos joskus olet kuullut esim. kahvakuula swingist√§, takakyykyst√§ tai rinnallevedosta, niin asioiden sis√§ist√§minen saattaa olla helpompaa. Ja vaikka et olisikaan kuullut, mutta olet nopea omaksumaan asioita ja haluaisit itsellesi nopeasti uuden harrastuksen, niin t√§m√§ on sinua varten. Peruskurssin j√§lkeen voit siirty√§ mukaan Crossfit Lappeenrannan harjoitteluun. Tarjoamme ohjattuja tunteja jokaisena viikonp√§iv√§n√§. Arkena ensimm√§iset ‚Äúl√§hd√∂t‚ÄĚ ovat p√§iv√§ty√∂l√§isille sopivasti jo klo 6:15.

 

Jos haluat oppia Crossfitin perustekniikoita hieman rauhallisempaan tahtiin aihe kerrallaan, niin suosittelemme normaalia ryhmäperuskurssia tai henkilökohtaista peruskurssia.

 

Tiivis peruskurssin hinta: 

125,00‚ā¨.¬†

Sisältää 2x 2,5h peruskurssin harjoitukset ja jäsenyyden huhtikuun loppuun asti.

 

Aika: 

Lauantai 13.4.2024 klo 13-15:30

Sunnuntai: 14.4 klo 13-15:30

 

Paikka: 

Crossfit Lappeenranta

Tuomikatu 22

 

Kurssin valmentajina toimivat: Atte Kaasinen ja Elina Pohjonen

 

Nappaa paikkasi tiivis peruskurssille tästä ja varmista itsellesi hyvien treenien huhtikuu. 

OSTA PAIKKASI T√ĄST√Ą

Jäikö jokin asia vielä arveluttamaan?
Laita meille mailia tai whatsapp viestiä niin jutellaan lisää.
[email protected]
0503407611